ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ[ Νο 7 ]    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ......με ΧΙΛΙΕς                   ΕΞΗΓΗΣΕΙς..!!           


Τα ψυχολογικά τεστ είναι μια μορφή παιχνιδιού, τα οποία όμως δείχνουν σοβαρά χαρακτηριστικά του στόμου που το κάνει. Ανάλογα με την ικανότητα ή τις γνώσεις του εξεταστή, το τεστ μπορεί να εντρυφήσει ακόμα και στα πιο εσώψυχα του ανθρώπου.

Ο τρόπος που λειτουργούν τα τεστ είναι πολύ απλός. Απευθύνουμε μια ερώτηση με  τέτοιον τρόπο, ωστε ο συνειδητός νους να μην μπορεί να την απαντήσει. Οι ερωτήσεις έχουν δημιουργηθεί μέ τέοιο τρόπο ώστε να απευθύνονται κατευθείαν στο υποσυνείδητο και εκείνο ανενόχλητο από τον έλεγχο του συνειδητού νου, να απαντάει.

Το παρακάτω τεστ είναι πολύ απλό αλλά και αρκετά ενδιαφέρον.

Η ερώτηση είναι:

Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο  και γύρω σου υπάρχουν 4 πόρτες:

μία Λευκή,
μία Μαύρη,
μία Μπλε και
μια Ροζ

Με ποιά σειρά τις ανοίγεις και τι βλέπεις πίσω από αυτές τις πόρτες;  Έχεις το δικαίωμα να Μην ανοίξεις κάποια εάν δεν θέλεις.


Ανάλυση:

Δεν χρειάζεται να πείτε τα χρώματα με αυτή τη σειρά απαραίτητα όπως γράφτηκαν παραπάνω.


Λευκή: Η προσωπική ζωή

Μαύρη: Θάνατος

Μπλε: Επάγγελμα

Ροζ: Αγάπη

Αυτοί είναι οι τέσσερεις  τομείς του εξεταζόμενου που καλείται υποσυνείδητα να τα βάλει σε προτεραιότητα.

Η ιδανική σειρά τοποθέτησης είναι:

Λευκή
Ροζ
Μπλε
Μαύρη

Αν και προσωπικά δεν πιστεύω στο ιδανικό γενικότερα, ωστόσο είναι ένας καλός τρόπος σε πρώτη φάση να κατανοήσετε τι συμβαίνει στο άτομο.

Εάν η πρώτη είναι


η λευκή, το άτομο νοιάζεται επαρκώς για τον εαυτό του...

η ροζ, το άτομο ή είναι ερωτευμένο ή αναζητά επειγόντως μια σχέση

η μπλε, το άτομο έχει θέσει σε πόλυτη προτεραιότητα την καριέρα του,  πράγμα που σημαίνει οτι είτε έχει παραγκωνίσει τη ζωή για χάρη της καριέρας του, είτε καίγεται για χρήματα. Για παράδειγμα αυτή την απάντηση τη δίνουν είτε οι καριερίστες είτε οι άνεργοι...

η μαύρη, το άτομο έχει έντονες τάσεις φυγής, βρίσκεται σε κατάθλιψη ή σε πλήρη εσωστρέφεια. Γενικά η επιλογή της μαύρης πόρτας δείχνει μια κακή ψυχολογία και κάποιες φορές μια πλήρη παραίτηση.


Εάν η δεύτερη πόρτα είναι

η λευκή, το άτομο έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τη ζωή του, αλλά ακόμα κι έτσι αγαπάει τον εαυτό του

η ροζ, ο άνθρωπος είναι σε συναισθηματική ισορροπία, είτε γιατί έχει μια ομαλή σχέση αγάπης, είτε γιατί απλά είναι ισορροπημένος μέσα του

η μπλε, το άτομο ξοδεύει αρκετό χρόνο στην εργασία του εις βάρος άλλων σημαντικότερων τομέων της ζωής του. Πολλές φορές αυτή η θέση δείχνει ένα άτομο το οποίο το έχει ρίξει απλά στη δουλειά  για να καλύψει τα κενά της ζωής του. Εάν πάλι είναι κάτω από τη μαύρη πόρτα, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...

η  μαύρη, το άτομο έχει πάλι τάσεις φυγής, ίσως όχι τόσο έντονες όπως αν ήταν η πρώτη του επιλογή, αλλά και πάλι, οι τάσεις είναι έντονες. Πολλοί έφηβοι δίνουν αυτή τη πόρτα ως δεύτερη, και αυτό διότι συνήθως στην εφηβεία υπάρχουν ούτως η άλλως γενικότερες τάσεις φυγής. Πάλι όμως, το πρόβλημα είναι κι εδώ έντονο.


Εάν η τρίτη πόρτα είναι

η λευκή, το άτομο φαίνεται να έχει παρατήσει τη ζωή του, δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα. Συνήθως αυτά τα άτομα έχουν  χαμηλή αυτοεκτίμηση και ρέπουν στην απαισιοδοξία

η ροζ, το άτομο είτε βρίσκεται σε μια τελματωμένη σχέση, είτε έχει παραιτηθεί του δικαιώματος να αγαπά και να αγαπιέται.

η μπλε, το άτομο έχει μια καλή σχέση με την εργασία του, άπό την οποία φαίνεται να είναι ικανοποιημένος...

η μαύρη, το άτομο πάσχει σε κάποιον από τους υπόλοιπους τομείς. Για να δείτε σε ποιον τομέα πάσχει, αρκεί να δείτε ποιά είναι η τέταρτη πόρτα. Δηλαδή εάν η μαύρη είναι τρίτη και μετά την μαύρη είναι οποιαδήποτε από τις άλλες τρεις, θα καταλάβετε οτι το πρόβλημα υπερτονίζεται στον τομέα που φαίνεται από την τελευταία πόρτα. Εδώ το άτομο νιώθει πως κάτι του λείπει από τη ζωή του και δεν νιώθει πλήρης.


Εάν η τέταρτη πόρτα είναι

η λευκή, το άτομο έχει παραιτηθεί πλήρως από την προσωπική του ζωή. Πολλές φορές την απάντηση αυτή τη δίνουν γυναίκες οι οποίες έχουν παραδοθεί στις υποχρεώσεις του σπιτιού, του άνδρα, των παιδιών και των εγγονών τους. Όπως και να 'χει όμως, δείχνει μια έντονα προβληματική κατάσταση.

η ροζ,  το άτομο έχει παραιτηθεί πλήρως από το συναισθηματικό του κόσμο, είτε γιατί ζει σε μια πλήρως τελματωμένη σχέση, είτε γιατί το ίδιος έχει αποκλείσει αυτό το κομμάτι από τη ζωή του.

η μπλε, η εργασία δεν αρέσει στο άτομο. Την κάνει απλά για λόγους επιβίωσης

η μαύρη, το άτομο είναι υγιές, έχει επιθυμία για ζωή.


Εάν δεν ανοίξει

η λευκη, το άτομο βρίσκεται σε σοβαρή σύγχυση. Έχει άρνηση να ασχοληθεί με οτιδήποτε αφορά τον εαυτό του. Πολλές φορές είναι σημάδι έντονων ενοχών και ως εκ τούτου ο άνθρωπος πιστεύει οτι δεν του αξίζει να ζει. Συχνή δικαιολογία: Η άσπρη μου θύμιζε πόρτα νοσοκομειου

η ροζ, το άτομο έχει πληγωθεί εξαιρετικά σοβαρά. Ο συναισθηματικός του κόσμος είναι χαώδης και τρομοκρατείται στην ιδέα να τον αντικρύσει. Συχνή δικαιολογία: Ή ροζ είναι για παιδιά

η μπλε, το άτομο νιώθει ανίκανο να επιτύχει σε οτιδήποτε. Πιστεύει οτι δεν μπορεί να καταξιωθεί σε τίποτα. Εξαιρετικά χαμηλή αυτοεκτίμηση.

η μαύρη. Η μαύρη είναι συνήθως η πιο συχνή πόρτα την οποία επιλέγουν να μην ανοίξουν. Εδώ υποδηλώνεται ένας έντονος φόβος προς το θάνατο. Ισχυρές φοβίες, τραυματικά σοκ, βίαιη ιστορία, υποχονδρισμός κ.λ.π.


Θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο βιβλίο μόνο και μόνο για την σημασία που έχει η σειρά προτεραιότητας που ανοίγει κάποιος τις πόρτες. Προσπάθησα όμως να γράψω τα όσο το δυνατόν πιο ουσιαστικά συμπεράσματα.


Τι βλέπει πίσω από την πόρτα;

Εδώ φίλοι μου θα μπορούσε να γραφτεί μια ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια. Ωστόσο εάν ακολουθήσετε κάποιους εξαιρετικά βασικούς και απλούς κανόνες θα σας είναι πολύ εύκολο να το εφαρμόσετε.

1) Η σειρά που θα ανοίξει τις πόρτες έχει τη μεγαλύτερη σημασία

2) Ότι και να δει από πίσω είναι ένας απλός συμβολισμός συήθως.  Θα πρέπει λοιπόν να ξέρετε και να αποσυμβολίζετε αρχέτυπα; Καλό θα ήταν αλλά αφήστε το για αργότερα... Σε πρώτη φάση σκεφτείτε το απλά. Άυτό που βλέπει πίσω από την πόρτα δείχνει τη συναισθηματική του στάση για τον κάθε τομέα.

Για παράδειγμα, πολλοί ανοίγουν την άσπρη πόρτα και βλέπουν ένα λιβάδι... Τι συναισθήματα έχει το ανοιχτό λιβάδι; Έχει χαρά, ελαφρότητα, ελευθερία κ.λ.π

Πολλοί ανοίγουν τη ροζ πόρτα και βλέπουν ένα παιδικό δωμάτιο με κουκλίτσες (κυρίως οι γυναίκες) ή βλέπουν κρεβάτια, γλυκά, ζαχαρωτά κ.ο.κ. Ποιό είναι το συναίσθημα πίσω από αυτά; Ενθουσιασμός, παιχνίδι, ευχαρίστηση κ.λ.π.

Πολλοί ανοίγουν τη μπλε πόρτα και βλέπουν το διάστημα ή το σύμπαν. Συνήθως δείχνει την αίσθηση οτι υπάρχει προοπτική για επέκταση και εξέλιξη

Πολλοί ανοίγουν τη μαύρη και βλέπουν ένα σκοτεινό κάστρο, σπίτι ή δωμάτιο. Εδώ φαίνεται όπως είναι φυσικό η θλίψη για το γεγονός του θανάτου.


Υπάρχουν πάντα και οι πεζοί...

Κάποιες φορές θα διαπιστώσετε οτι θα σας απαντούν με πολύ κυριολεξία στο τι βλέπουν πίσω από την πόρτα.

Παράδειγμα:

Ανοίγει την άσπρη και βλέπει τον εαυτό του χαρούμενο, να τρέχει, να είναι ευτυχισμένος κ.λ.π.

Ανοίγει τη ροζ και βλέπει τον ή την σύντορφό του ή μια σκηνή αγάπης

Ανοίγει τη μπλε και βλέπει τον εαυτό του να κάθεται σε ένα γραφεί όπου εργάζεται

Ανοίγει τη μαύρη και βλέπει ένα φέρετρο

Για να συμβεί το παραπάνω, τρεις λόγοι μπορεί να συντρέχουν:

1) Το άτομο είναι πεζό, εξαιρετικά ρεαλιστής και γήινος

2) Το άτομο έχει πολύ καλή σχέση με το υποσυνείδητό του και αποσυμβολίζει εύκολα τις έννοιες των χρωμάτων και............................

3) Ξέρει το τεστ :)


Υπάρχουν και οι αντιδραστικοί...

Τι γίνεται εάν στο ροζ δωμάτιο βλέπει νοσκομείο, στο μαύρο βλέπει τον εαυτό του ευτυχισμένο, στο μπλε βλέπει τον ή την αγαπημένη και στη ροζ βλέπει ένα γραφείο όπου διαβάζει;

Ευτυχώς μέσα στην ανθρώπινη ποικιλία υπάρχει κι αυτός ο τύπος του ανθρώπου που σπάει τη ρουτίνα μας.

Στην προκειμένη περίπτωση, πριν βγάλουμε κάποιο συμπερασμα κρίνουμε από τη σειρά. Δηλαδή εάν η λευκή πόρτα για παράδειγμα είναι τελευταία και βλέπει και ένα νοσοκομείο, τότε αυτό δεν είναι αντίδραση, είναι απλά επιπλέον πειστήριο οτι το άτομο οδεύει σε εξαιρετικά επικίνδυνο δρόμο.
Το ίδιο σημαίνει κι αν η μαύρη πόρτα είναι πρώτη και βλέπει τον εαυτό του ευτυχισμένο. Απλά σημαίνει οτι έχει τάσεις φυγής και η ιδέα του θανάτου τον ενθουσιάζει ιδιιαίτερα...

Εάν όμως η σειρά με την οποία ανοίγει της πόρτες είναι σχετικά ομαλή, αλλά αυτά που βλέπει αντιστοιχούν συναισθηματικά με ποιότητες των άλλων πορτών, τότε  συνήθως έχουμε έναν συνδυασμό τομέων. Ας πούμε έχει συμβεί πολλές φορές άτομα τα οποία να έχουν βρει το σύντροφό τους από την εργασία, να απαντήσουν οτι πίσω από τη ροζ πόρτα βλέπουν έναν εργασιακό χώρο ή το αντίθετο...


Νιώθω οτι σας κούρασα όμως με τις τόσες πληροφορίες και παραμέτρους, αλλά πιστέψτε με, μπορείτε να προχωρήσετε σε μια εξαιρετική ανάλυση του ψυχότυπου του ατόμου αναλύοντας και ερμηνεύοντας ακόμα και τα αντικείμενα του δωματίου που βλέπει.

Όσα έχουν γραφτεί παραπάνω είναι ένα απειροελάχιστο δείγμα των πολλών, άλλωτε συγκινητικών και άλλωτε κουφών απαντήσεων που θα λάβετε. Χρησιμοποιείστε τη λογική σας και την διαίσθησή σας!

Σε πρώτη φάση κάντε το απλά και χονδρικά θα πάρετε μια αρκετά καλή εικόνα του εξεταζόμενου. Όσο θα αυξάνεται η πείρα σας, τόσο θα μπορείτε να προχωράτε σε ακόμα βαθύτερη ανάλυση.........


Καλή σας επιτυχία!!!!!!!!!!!!

[Νο 6] 9 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ....με ουσια-απαντησεις
                                                                        -Για εσενα-

Aπαντησε στις παρακατω  9ερωτησεις ,με σαφης απαντησεις...και δες στο τελος ...sos(αφου εχεις απαντησει σε ΟΛΕΣ τις ερωτησεις.....δες τι σημαινουν οι απαντησεις σου...!!!
....Καλο ειναι να γραφεις τις απαντησεις σου σε ενα χαρτι ....
 Ξεκιναμε..???...βαλε ΦΑΝΤΑΣΙΑ και αφησου...!!


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
.............................................ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...................................................

1.  Βρισκεσαι σε μια Ερημο !! Πως τη φανταζεσαι..?...(περιεγραψε με λεπτομεριες..)

2.  Προχωρας ..και βλεπεις μια Οαση-λιμνη !! Πως ειναι ..?...(περιεγραψε με λεπτομεριες..)

3.  Φευγεις..λιγο πιο κατω συναντας ενα Κουτι !!Πως ειναι..? Το ανοιγεις η οχι..?Τι εχει   
      μεσα..?Τι κανεις μ αυτο..?(περιεγραψε αναλυτικα..)

4.  Πιο κατω , βλεπεις ενα Καστρο !!Πως το φανταζεσαι..?(περιεγραψε το..)

 5.  Παρακατω συναντας ενα  Αλογο!! Πως ειναι..?..Πως συμπεριφερεσαι..?..Το παιρνεις μαζι
         σου,  η το προσπερνας..?

6. Συνεχιζεις τον περιπατο ...και βλεπεις οτι για να περασεις απεναντι ,εχεις μονο δυο
       τροπους,..ο ενας ειναι να περασεις με ενα σχοινι που ειναι δεμενο,.ο αλλος απο σκαλια που κατεβαινουν και ανεβαινουν παλι απεναντι !!Πως περνας απεναντι τελικα..?..
και αν εχεις μαζι σου το αλογο, Το παιρνεις μαζι σου απεναντι η το αφηνεις..? ..
(..βαλε τη φαντασια σου για τις λεπτομεριες..πως ειναι τα σκαλια,το σχοινι
και οτιδηποτε στο περιβαλον..)

7. Αφου περασεις απεναντι.Συνεχιζεις να περπατας και μετα..απο αρκετη ωρα,
        βλεπεις μπροστα σου,ενα Δασος !!Τι κανεις..?Περνας απο μεσα..?Πηγαινεις γυρω γυρω για 
         να μην περασεις απο μεσα..?.. Πως αντιδρας..?
   
8. Ενα χιλιομετρο παρακατω,βλεπεις ενα Χωριο !!Πως το φανταζεσαι..?Τι βλεπεις..?
           (περιεγραψε αναλυτικα..)
9.  Φευγεις απο το χωριο....
     Εχεις περπατησει πλεον,αρκετα και ξαφνικα βλεπεις μπροστα σου ενα  Φραχτη !!Πως τον
     φανταζεσαι..?Πως τον περνας..?σκαρφαλωνοντας..?,πηγαινεις γυρω γυρω.?,με καποιον   
      αλλο τροπο..?Τι κανεις..?Πως φανταζεσαι το τοπιο εκει..?


........................................................ΤΕΛΟΣ...........................................................................
 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
...................................................................................................................................................
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

..................................................................................................................................................

}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.......>>>...Τι σημαινουν οι απαντησεις σας..?..!!!!
 ............................................................................................................................................... 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


1.  ΕΡΗΜΟΣ= η περιγραφη της, το πως τη φανταζεσαι,δειχνει το =ΜΕΛΛΟΝ σου.

2.  ΟΑΣΗ     = η περιγραφη που εδωσες,δειχνει =ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ σου.

3. ΚΟΥΤΙ    = τα οικονομικα σου,ακομα και τη δυνατοτητα σου να πλουτισεις
                                                              =ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΠΛΟΥΤΟς

4. ΚΑΣΤΡΟ =ειναι η προσωπικοτητα σου,ο χαρακτηρας,ο εαυτος σου=ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

5.ΑΛΟΓΟ   =δηλωνει το ΣΥΝΤΡΟΦΟ σου,ακομα και την αναγκη σου για συντροφικοτητα.

6. Ο Τροπος που περνας απεναντι, δειχνει =τις Δυσκολιες της ζωης και πως τις 
       αντιμετωπιζεις.Το αλογο δηλωνει για το συντροφο σου,αν τον παρατας 
        στις δυσκολιες η οχι..κτλ.=ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ

7. ΔΑΣΟΣ     =ειναι οι ΦΟΒΟΙ σου,πως τους βλεπεις και πως τους αντιμετωπιζεις.

8. ΧΩΡΙΟ    = δειχνει την κοινωνικη σου ζωη,και το στυλ ζωης σου=ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ

9. ΦΡΑΧΤΗΣ = δειχνει πως βλεπεις και πως αντιμετωπιζεις το= ΘΑΝΑΤΟ..............................................ΕΛΠΙΖΩ να το διασκεδασατε...................................
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
............................................................................................................................................

Οποιος δυσκολευεται να ερμηνευσει το συγκεκριμενο τεστ,ας μου γραψει τις απαντησεις του,
στο ann.karof@gmail.com.
..............................................................................................................................................
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 • [Νο5] Quiz: Έχεις όση αυτοπεποίθηση χρειάζεται;
 Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση πετυχαίνουν πιο εύκολα τους στόχους τους, δημιουργούν πιο σταθερές σχέσεις και αξιολογούν συχνότερα τους εαυτούς τους ως ευτυχισμένους.

 Κάνε το παρακάτω τεστ για να δεις αν έχεις όση αυτοπεποίθηση χρειάζεται για να ζήσεις τη ζωή σου όπως θες!


Ανταποκρίνονται οι παρακάτω προτάσεις στην πραγματικότητα; Απάντησε με ΝΑΙ ή ΟΧΙ για την καθεμία:

1. Δέχομαι την αρνητική κριτική, γιατί πιστεύω πως μπορεί να με βοηθήσει.
2. Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι έχουν πιο συναρπαστικές ζωές από τη δική μου.
3. Όταν κάποιος αναφέρει κάποιο ελάττωμά μου, εγώ ανταπαντάω αναφέροντας ένα ή περισσότερα προτερήματά μου.
4. Όταν ξεκινάω μια ερωτική σχέση, βάζω τα δυνατά μου να αποδείξω στο σύντροφό μου ότι αξίζω, γιατί φοβάμαι πως δε θα έχω ξανά την ευκαιρία να κάνω σχέση με κάποιον.
5. Αισθάνομαι άνετα να παραδέχομαι τα λάθη που έχω κάνει στο παρελθόν.
6. Νιώθω συχνά την ανάγκη να ζητάω από τους κοντινούς μου ανθρώπους να μου επιβεβαιώσουν την αγάπη τους.
7. Πιστεύω ότι μου αξίζει να με αγαπούν και να με σέβονται.
8. Όταν δεν είμαι αρκετά καλή σε κάτι σε σχέση με άλλους, αυτό σημαίνει ότι είμαι κατώτερή τους.
9. Δίνω μεγαλύτερη σημασία στο πώς αισθάνομαι εγώ με τον εαυτό μου, παρά στη γνώμη των άλλων για μένα.
10. Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι τέλεια, τότε είναι καλύτερα να μην το κάνω καθόλου.
11. Για μένα έχει μεγαλύτερη σημασία η προσπάθεια και η συμμετοχή σε κάτι, παρά η επιτυχία.

12. Φοβάμαι πως αν κάνω κάποιο λάθος, θα με απορρίψουν οι φίλοι μου.


Αποτελέσματα:   
 
  

 Αν έχεις απαντήσει περισσότερα ΝΑΙ στις προτάσεις με μονό αριθμό, τότε εκτιμάς τον εαυτό σου και πιστεύεις στις δυνατότητές σου. Έχεις αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν μπορούμε να έχουμε την αγάπη και την αποδοχή όλων των ανθρώπων και έχεις επιλέξει μία ομάδα ανθρώπων που ξέρεις ότι σε υπολογίζει. Η αποτυχία δε σε τρομάζει, άλλωστε κι αυτή μες στο παιχνίδι είναι, και φροντίζεις να μαθαίνεις από κάθε λάθος που κάνεις.
  

  Αν έχεις απαντήσει περισσότερα ΝΑΙ στις προτάσεις με ζυγό αριθμό, τότε έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Συνήθως αισθάνεσαι ότι αξίζεις λιγότερο από τους άλλους ανθρώπους και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, από φόβο μην αποτύχεις. Χρειάζεται αρκετή δουλειά για να αποβάλεις την αρνητική εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου και να πιστέψεις περισσότερο σε σένα.

Κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει είναι οι ασκήσεις τόνωσης της αυτοπεποίθησης, όπως το να επαναλαμβάνεις φωναχτά στον εαυτό σου για ποιους λόγους αξίζεις ή να σημειώσεις σε ένα τετράδιο όσα προτερήματά σου μπορείς να σκεφτείς.

Ωστόσο, αν βλέπεις ότι η χαμηλή σου αυτοπεποίθηση γίνεται εμπόδιο στο να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, ίσως χρειάζεται η παρέμβαση ενός ειδικού.

 πηγή :  http://www.moda.gr/?page=51&sub=&id=591

..........................................................................................................................................................


[Νο 4]    ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ  - Για τον Χαρακτηρα    
                                                                                                σας... -           (Πριν αρχίσετε πάρτε χαρτί και στύλο !!)


(Πριν αρχίσετε πάρτε χαρτί και στύλο !!)

1.Το τέλος του κόσμου έρχεται, αν μπορείτε να σώσετε μόνο ένα είδος ζώου, ποιο θα επιλέγατε;
     . Κουνελι
     . Πρόβατο
     . Ελάφι
     Άλογο

2. Πηγαίνετε ταξίδι στην Αφρική. Επισκέπτεστε μια φυλή και επιμένουν να πάρετε μαζί σας ένα ζώο, ποιο είναι αυτό που θα επιλέγατε;
 • Πίθηκος
 • Λιοντάρι
 • Φίδι
 • Καμηλοπάρδαλη
3. Κάνατε ένα λάθος και ο Θεός σας ζητάει να επιλέξετε το ζώο που θα θέλατε να σας μεταμορφώσει. Ποιο είναι το ζώο που θα επιλέγατε;
 • Σκυλί
 • Γάτα
 • Άλογο
 • Φίδι
4. Αν έχετε την δύναμη να κάνετε ένα είδος να εξαφανιστεί για πάντα, ποιο θα ήταν;
 • Λιοντάρι
 • Φίδι
 • Κροκόδειλος
 • Καρχαρίας
5. Αν είχατε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με ένα ζώο ποιο θα ήταν αυτό;
 • Πρόβατο
 • Άλογο
 • Κουνέλι
 • Πουλί
6. Βρίσκεστε σε ένα απομονωμένο νησί. Ποιο ζώο θα επιλέγατε να είχατε παρέα.
 • Σκύλο
 • Γουρούνι
 • Αγελάδα
 • Πουλί
7. Αν είχατε την ικανότητα να εξημερώσετε κάποιο ζώο, ποιο ζώο θα επιλέγατε να εξημερώσετε και θα το κρατούσατε για κατοικίδιο σας;;
 • Δεινόσαυρος
 • Άσπρη τίγρη
 • Πολική αρκούδα
 • Λεοπάρδαλη
8. Αν θα μπορούσατε να είστε ένα ζώο για 5 λεπτά, ποιο θα θέλατε να είστε;
 • Λιοντάρι
 • Γάτα
 • Άλογο
 • Περιστέρι

                                        ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ                                                      

1. Τι χαρακτήρας είστε.
 • Κουνέλι -; Δείχνουν ότι είναι κρύοι και απόμακροι αλλά έχουν πολύ ζεστή και ευαίσθητη καρδιά.
 • Πρόβατα -; Θερμοί και επικοινωνιακοί
 • Ελάφια -;Ευγενικοί.
 • Άλογο -; Ανεξάρτητοι.
2. Με ποίο τρόπο φλερτάρετε και δείχνετε την αγάπη σας στο έτερο ήμισυ.
 • Πίθηκος -; Δημιουργικός και πρωτότυπος. Κρατάει πάντα ζωντανό το συναίσθημα.
 • Λιοντάρι -; Με απλό τρόπο λέει και δείχνει την αγάπη του για το έτερο ήμισυ.
 • Φίδι -; Άλλοτε θερμοί και άλλοτε κρύοι σαν τον πάγο!
 • Καμηλοπάρδαλη -; Συνεχώς φλερτάρει, καθόλου σταθερός..
3. Τι εντύπωση δίνετε στον σύντροφο σας.
 • Σκύλος -; Πιστός/η
 • Γάτα -;Ανεξάρτητος/η
 • Άλογο -; Άπιστος/η
 • Φίδι -; Ευμετάβλητος/η
4. Ποιο γεγονός θα σας ανάγκαζε για να χωρίσετε με το σύντροφο σας;
 • Λιοντάρι -; Η υπεροψία του συντρόφου σας.
 • Φίδι – Είναι πάρα πολύ ευμετάβλητος.
 • Κροκόδειλος -; Άσπλαχνος και ειρωνικός.
 • Καρχαρίας – Επισφαλής
5. Ποιο είδος σχέσης θα επιθυμούσατε να χτίσετε με τον σύντροφο σας
 • Πρόβατα -; Θέλετε να υπάρχει επικοινωνία και του μυαλού και της καρδιάς σας.
 • Άλογο -; Θέλετε να ξέρετε όλα τα μυστικά του και εσείς είστε διατεθειμένοι να αποκαλύψετε τα πάντα για την ζωή σας.
 • Κουνέλι -; Θέλετε μια σχέση όπου θα νιώθετε πάντα θερμή την αγάπη.
 • Πουλί – Φροντίζετε όχι μόνο για το παρόν αλλά και το μέλλον με το σύντροφο σας. Χτίζετε μια μακράς διαρκείας σχέση με την οποία θα καταλήξετε και στο γάμο
6. Αν θα απατούσατε τον σύντροφο σας.
 • Σκύλος -; Πιστοί!
 • Γουρούνι -; Άπιστα γουρούνια!
 • Αγελάδα -; Θα προσπαθούσατε πολύ σκληρά να μην το κάνετε. Εκτός αν η αγελάδα είναι τρελή και απιστήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη (μια τρέλα της στιγμής).
 • Πουλί – Εσείς δεν μπορείτε ποτέ να είστε σταθεροί. Δεν είστε κατάλληλοι για το γάμο και δεν θέλετε να δεσμευτείτε.
7. Τι σκέφτεστε για το γάμο.
 • Δεινόσαυρος – Είστε αρκετά απαισιόδοξοι. Σκέφτεστε ότι δεν υπάρχει ευτυχισμένος γάμος.
 • Άσπρη τίγρη – Σκέφτεστε ότι ο γάμος είναι ένα πολύτιμο πράγμα. Μόλις παντρευτείτε αγαπάτε και φροντίζετε τον σύντροφο σας σαν τον πιο πολύτιμο θησαυρό.
 • Πολική αρκούδα – Φοβάστε το γάμο, σκέφτεστε ότι θα χάνατε την ελευθερία σας.
 • Λεοπάρδαλη – Δεν ξέρετε ακόμη τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, αλλά πολύ βαθιάααα (σιγά μην χτυπήσουμε κόκαλο) μέσα σας θέλετε να παντρευτείτε!
8. Οι σκέψεις σας περί έρωτος…
 • Λιοντάρι -; Έχετε πάντα δίψα για αγάπη, αλλά δεν ερωτεύεστε εύκολα.
 • Γάτα -; Είστε αρκετά μόνος και αναζητάτε την αληθινή αγάπη.
 • Άλογο – Δεν θέλετε ακόμα να δεθείτε σε μια σταθερή σχέση.
 • Περιστέρι -; Η αγάπη για σας είναι το πιο όμορφο και αγνό συναίσθημα. Αν αγαπήσετε πραγματικά θα είναι για πάντα!
Δημοσιευμένο στην κατηγορία Ψυχολογικά τεστ, tags:

......................................................................................................................................................


[Νο 3]   ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ- ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ- ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!     


.

 1) Προχωράς προς το σπίτι του αγοριού/κοπελιάς σου. Υπάρχουν δυο δρόμοι για να πας εκεί. Ο ένας είναι ένας ίσιοςμε αρκετές στροφές και γεμάτος με αξιοθέατα στη διαδρομή, αλλα αργείς λίγο για να φτάσεις στο σπίτι του/της αγαπημένου/αγαπημένης σου

====> ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ; τον μικρό ή τον μεγάλο;

2) Στο δρόμο βλέπεις δυο θάμνους με τριαντάφυλλα. Ο ένας είναι γεμάτος με άσπρα τριαντάφυλλα και ο άλλος με κόκκινα τριαντάφυλλα. Αποφασίζεις να πάρεις 20 τριαντάφυλλα για το/την αγόρι/κοπέλα σου.

====> ΤΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ; (Οποιοσδήποτε συνδιασμός

ακόμη και ένα χρώμα είναι εντάξει)

3) Επιτέλους φτάνεις στο σπίτι του/της αγοριού/κοπέλας σου. Χτυπάς το κουδούνι και απαντάει η καμαριέρα. Μπορείς να ζητήσεις απο την καμαριέρα να πει στο/στην αγόρι/κοπέλα σου να κατέβει, ή μπορείς να πας να τον/την πάρεις ο ίδιος.

====> ΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ; ζητάς απο την καμαριέρα ή πας μόνος σου;

4) Τώρα ανεβαίνεις στο δωμάτιο του/της φίλου/φίλης σου και δεν είναι κανείς εκεί. Μπορείς να αφήσεις τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο ή στο κρεβάτι.

=====> ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ; στο κρεβάτι ή στο παράθυρο;

5) Αργότερα είναι ώρα για ύπνο. Εσυ και ο/η αγαπημένος/αγαπημένη σου πάτε για ύπνο σε ξεχωριστα δωμάτια. Ξυπνας το πρωι, και πας στο δωμάτιο του/της φίλης σου για να τον/την δεις.
Μπαίνεις στο δωμάτιο:

=====> ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ/Α Ή ΚΟΙΜΑΤΑΙ; (διάλεξε ένα)

6) Είναι ώρα να πάς σπίτι σου τώρα, και ξεκινάς να πας πίσω. Μπορείς να πάρεις τους δύο δρόμους: Τον συνηθισμένο, βαρετό που σε πάει σπίτι γρήγορα ή αυτόν με τις στροφές, γεμάτο με τα αξιοθέατα που πάς με το πάσο σου.

====> ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ; τον μικρό ή τον μεγάλο;

--------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

....ΑΝΑΛΥΣΗ................................................
1. Οι δρόμοι αντιπροσωπεύουν την στάση σου στον έρωτα. Αν διάλεξες τον σύντομο,
Ερωτεύεσαι γρήγορα και ευκολα. Αν διάλεξες τον μεγάλο, το πας αργά και δεν ερωτεύεσαι ευκολα.
2. Ο αριθμός των κόκκινων τριανταφύλλων αντιπροσωπεύει πόσο περιμένεις να δώσεις σε μια σχέση. Ο αριθμός των άσπρων λουλουδιών αντιπροσωπεύει ποσο περιμένεις να πάρεις απο μια σχέση. Γι αυτό αν κάποιος διάλεξε όλα κόκκινα και ένα άσπρο, αυτός ή αυτή περιμένει να δώσει 90% σε μια σχέση και περιμένει να πάρει πίσω μόνο 10%.
3. Αυτή η ερώτηση δείχνει τη στάση σου στο να αντιμετωπίζεις προβλήματα σε μια σχέση. Αν ζήτησες απο την καμαριέρα να φέρει την αγαπημένη σου, τότε κρύβεσαι απο τα προβλήματα και ίσως ζητάς κάποιον άλλο να παρέμβει. Αν πήγες και πήρες την αγαπημένη σου μόνος, τότε είσαι αρκετά ευθύς. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το αντιμετωπίζεις. Θες να το παλέψεις κατευθείαν.
4. Το που τοποθετείς τα λουλούδια δείχνει πόσο συχνά θα ήθελες να βλέπεις τον σύντροφο σου. Βάζοντας τα λουλούδια στο κρεβάτι : Χρειάζεσαι πολύ επιβεβαίωση στη σχέση, και θα ήθελες να βλέπεις τον συντροφο σου κάθε μέρα, αν είναι δυνατον. Βάζοντας τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο δείχνει: Οτι δεν περιμένεις να βλέπεις τον συντροφο σου συχνά, το να τον/την βλέπεις μια φορά την εβδομάδα είναι εντάξει.
5. Βρίσκοντας τον συντροφο σου να ΚΟΙΜΑΤΑΙ: Δέχεσαι τον ανθρωπο σου όπως είναι. Βρίσκοντας τον σύντροφο σου ΞΥΠΝΙΟ: Περιμένεις ο σύντροφος σου να ΑΛΛΑΞΕΙ για σένα.
6. Οι δύο δρόμοι του γυρισμού αντιπροσωπεύουν το πόσο χρονικό διάστημα μένεις ερωτευμένος/η. Αν διάλεξες τον σύντομο ο έρωτας σου για κάποιον διαρκεί συνήθως λίγο. Αν διάλεξες τον μεγάλο, Τείνεις να μένεις ερωτευμένος για περισσότερο καιρό.

..........................................................................................................................................................


[Nο 2]   Μέσα σε 3 ερωτήσεις και σε λίγο χρόνο θα μάθεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου...ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μηνα ανατρέξεις στις απαντήσεις πριν ολοκληρώσεις τις ερωτήσεις. Δώσε μία απάντηση σε κάθε περίπτωση. Πριν δεις τις απαντήσεις βεβαιώσουν ότι σήγουρος για τις επιλογές σου. Χρησιμοποίησε χαρτί και μολίβι για τις απαντήσεις σου.

1. Βάλε τα παρακάτω 5 ζώα, με τη σειρά προτίμησής σου.
* Αγελάδα
* Τίγρης
* Πρόβατο
* Αλογο
* Γουρούνι

2. Γράψε μία λέξη που περιγράφει κάθε ένα από τα παρακάτω:
* Σκύλος
* Γάτα
* Αρουραίος
* Καφές
* Θάλασσα

3. Σκέψου κάποιον (που επίσης σε ξέρει και είναι σημαντικός για σένα), τον οποίο μπορείς να τον συσχετίσεις με τα παρακάτω χρώματα (μην δώσεις την ίδια απάντηση 2 φορές. Κάθε χρώμα πρέπει να έχει και άλλο όνομα προσώπου)
* Κίτρινο
* Πορτοκαλί
* Κόκκινο
* Ασπρο
* Πράσινο

-------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (μην κλέβεις....!!!)
-------------------------------------------------------------------------------------------
.........................................................................................................................................
........................................................................................................................................
.......................................................................................................................................
......................................................................................................................................

Αυτό καθορίζει, τις προτεραιότητές σου στη ζωή!

* Η Αγελάδα εκφράζει την ΚΑΡΙΕΡΑ
* Η Τίγρης εκφράζει την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ
* Το Πρόβατο εκφράζει την ΑΓΑΠΗ
* Το Αλογο εκφράζει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
* Το Γουρούνι εκφράζει τα ΧΡΗΜΑΤΑ

Περιγραφές
* Η περιγραφή που έδωσες για το ΣΚΥΛΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητά σου.
* Η περιγραφή που έδωσες για τη ΓΑΤΑ, υποδηλώνει την προσωπικότητα του συντρόφου σου.
* Η περιγραφή που έδωσες για τον ΑΡΟΥΡΑΙΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητα των εχθρών σου.
* Η περιγραφή που έδωσες για τον ΚΑΦΕ, υποδηλώνει το πως ερμηνεύεις το ΣΕΞ.
* Η περιγραφή που έδωσες για τη ΘΑΛΑΣΣΑ, υποδηλώνει την ίδια σου τη ζωή.

Χρώματα
* Κίτρινο: Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις ποτέ !
* Πορτοκαλί: Κάποιος που υπολογίζεις για πραγματικό σου φίλο.
* Κόκκινο: Κάποιος που αγαπάς πραγματικά
* Ασπρο: Η δίδυμη ψυχή σου
* Πράσινο: Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις για την υπόλοιπη ζωή σου
.
.

.
[No 1]    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ  ΔΕΙΤΕ   ΤΑ     ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!!!                                                      Ξυπνάτε ξαφνικά σ’ ένα πολύ μεγάλο σκοτεινό δωμάτιο. Δεν ξέρετε γιατί και πως είστε εκεί μέσα. Καταλαβαίνετε ότι τα ρούχα που φοράτε δεν είναι δικά σας. Είστε πάρα πολύ ιδρωμένοι παρ’ όλο που το δωμάτιο είναι κρύο και τα ρούχα που φοράτε ελαφριά. Θέλετε να φωνάξετε, μα φοβάστε να το κάνετε. Νομίζετε πως κάποιος θα ακούσει ότι ξυπνήσατε και θα έρθει να σας κάνει κακό. Μένετε λοιπόν αγχωμένοι μέσα στην ένταση προσπαθώντας να εξηγήσετε κάτι, έστω και το παραμικρό, μα τίποτα δεν φτάνει τη λογική σας. Στο βάθος, αρκετά μακρυά ένα μικρό φως απαλύνει το απόλυτο σκοτάδι από τη χαραμάδα μιας πόρτας. Θέλετε να πάτε εκεί, έστω για ένα δευτερόλεπτο… Νιώθετε πως εκεί μέσα κάθεται ένα και μόνο ένα άτομο το οποίο αγαπάτε και ότι αυτό το άτομο έχει έρθει εκεί για ένα και μόνο σκοπό…όχι για σας λυτρώσει μα για να σας πει μία και μόνο μία λέξη και μετά να χαθεί. Δε σας πειράζει όμως αυτό…εσείς απλά θέλετε να ακούσετε αυτή τη λέξη…αυτή η λέξη θα είναι η λύτρωσή σας… Αυτη η λέξη θα σας διώξει κάθε φόβο…
Οι ερωτήσεις:
1) Ποιο άτομο θα θέλατε να είναι αυτό;
2) Ποια λέξη θα θέλατε να ακούσετε από το στόμα του;
3) Τι ρούχα φαντάζεστε ότι φοράτε;
4) Πώς φαντάζεστε το δωμάτιο;
5) Έξω τι είνα;μέρα ή νύχτα;

6)Γιατι βρισκεσαι εκει?


Απαντήσεις-ερμηνεία:Το άτομο – Είναι το άτομο που αγαπάμε ή εμπιστευόμαστε ή και τα δύο όσο κάθε τι στη ζωή μας. Είναι το μοναδικό άτομο που θα θέλαμε να συναντήσουμε σε αυτή τη στιγμή της καινούριας μας «ζωής» έστω και για μια μόνο φορά…
Η λέξη – Οι λέξεις δηλώνουν τα εξής:
1) Κάτι που λαχταρούσαμε να ακούσουμε από το συγκεκριμένο πρόσωπο μα οι εγωισμοί ή άλλες συνθήκες της καθημερινότητας του απαγόρευαν να ξεστομιστεί…
2) Κάτι που ακούγαμε και νιώθαμε καθημερινά από το συγκεκριμένο άτομο και μας άρεσε τόσο που μας έκανε να ζούμε μόνο γι’ αυτό ώστε να είναι και το τελευταίο πράγμα που θα θελήσουμε να πάρουμε μαζί μας.
3) Κάτι που θα έπρεπε να είχαμε πει εμείς στο συγκεκριμένο πρόσωπο μα δεν το είπαμε ποτέ…
Τα ρούχα – Τα ρούχα που φανταζόμαστε ότι μας συνοδεύουν λοιπόν στο θάνατό μας εκφράζουν το οικονομικό επίπεδο της βιολογικής μας ζωής ή ακόμα και το πόσο «κακομαθημένοι» είμασταν ώς «ζωντανοί». Άλλοι αδιαφορούν αν στη κατάσταση που βρίσκονται θα είναι γυμνοί, ξεσκισμένοι, σκονισμένοι και άλλοι φαντάζονται τον εαυτό τους με μεταξωτά λευκά φορέματα, φτερά κ.α.
Το δωμάτιο – Δηλώνει με ένα ξεχωριστό τρόπο το καλό και το κακό μέσα μας.Το δωμάτιο είναι το αποτέλεσμά των τύψεών μας ως ζώντες άνθρωποι. Δε μας ανέφερε κανείς ότι το δωμάτιο είναι τρομακτικό, γεμάτο υγρασία και ανατριχιαστικά αντικείμενα. Το μόνο που αναφέρθηκε είναι σκοτεινό όπου σκοτεινό δε σημαίνει και τρομαχτικό. Ένα αρμονικό σκοτάδι δεν είναι φρικιαστικό…
Έτσι λοιπόν καθένας ανάλογα με τις συνειδησιακές του ανησυχίες κατατάσσει τον εαυτό του στο ανάλογο δωμάτιο…
Μέρα ή νύχτα – Το «έξω» είναι η ζωή, όποιου το μυαλό έπλασε τη ζωή φωτεινή (δηλ. ημέρα). Δηλώνει πως η ζωή του είχε νόημα και σκοπό και νιώθει πως είναι αδικημένος να είναι κλεισμένος στο σκοτάδι… Όποιου το μυαλό έπλασε το σκότος πρέπει να βρει περισσότερα ενδιαφέροντα στη ζωή του. Είναι σαν να μην είχε διαφορά η μία κατάσταση από την άλλη. Σαν να λέει: «Ε σιγά δεν

άλλαξε και τίποτα…».
Γιατί βρίσκεστε εκεί; – Αυτό το κομμάτι έχει να κάνει καθαρά με την αξιολόγηση της φαντασίας του καθενός. Δεν υπάρχει ερμηνεία για τις απαντήσεις αυτές και αποσκοπεί μόνο στη λειτουργία της σκέψης.