Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

!!!ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑ...!!!



ΣΕ ΑΔΕΡΦΙΑ/ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ/ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Αληθινη αγαπη ειναι η ικανοτητα να ζει κανεις την οικιοτητα.Η οικιοτητα ειναι η αμεση ανταλαγη του εαυτου χωρις μασκα,αυθεντικη και αυθορμητη, γεματη ενεργεια,χαδια,συναισθηματα και σκεψεις.
Η οικιοτητα προυποθετει ενα μεγαλο ανοιγμα και αποδοχη του αλλου.Η αβυσσος μεσα μας μας τρομαζει ομως,αυτη δημιουργει τη μοναδικοτητα και την ομορφια μας.
Πολλοι ανθρωποι δισταζουν να δειξουν γυμνη την ψυχη τους,κρυβομαστε χωρις καν να το καταλαβαινουμε απο τους δικους μας ακομα και απο το συντροφο μας.
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙ.
Βρειτε την αληθεια μεσα σας.Μπορειτε να τα πειτε ολα?σε ενα ατομο που υποτιθεται αγαπατε,μοιραζεστε τις σκεψεις σας?τα συναισθηματα σας?δειχνεται τα συναισθηματα σας?αφηνεσται στη δικη του τρυφεροτητα?

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ.

Η θαρραλεα πραξη της συγνωμης παντα ανταμειβεται.Η σχεση γινεται πιο αυθεντικη,πιο γερη.

Η  αγαπη ειναι  πιο δυνατη  απο τα χρονια.
Η μητερα της Ρ....,ειναι σε οικο ευγηριας,οι γιατροι διεγνωσαν τη νοσο του αλτσχαιμερ.Στα εβδομηντα της τα εχει χαμενα.Η Ρ.... πηγαινει να τη δει καθε σαββατο,αλλα η μητερα της δεν την αναγνωριζει.Η εβδομαδιαια επισκεψη ειναι πραγματικη αγγαρεια, ποσο μαλλον που η Ρ.... ετρωγε ξυλο απο τη μητερα της και ακουγε κακες κριτικες.Εφυγε νωρις απ το σπιτι της γιατι δεν αντεχε αυτη τη συνεχη υποτιμηση,τον σωματικο αλλα κυριως τον ψυχικο πονο,οτι δεν εγινε ποτε αποδεκτη.Ο ψυχολογος την εβαλε να κοιταξει τα παιδικα της χρονια,να σκεφτει την αδικια και να νοιωσει θυμο γι αυτη τη μητερα που οφειλε να την αγαπα.Το επομενο σαββατο λεει στη μητερα της ποσο υπεφερε στην παιδικη της ηλικια και στην ενηλικη,απο τις ταπεινωσεις,το ξυλο και την ελειψη αγαπης.Η μητερα της φαινεται να μην ακουει τιποτα,μιλαει για ασχετα πραγματα,επιμενει να μην την αναγνωριζει.Αλλα το επομενο σαββατο ενα θαυμα περιμενε τη Ρ....Η μητερα της την υποδεχτηκε με ανοιχτες αγκαλες.Τη φωναζει με το ονομα της ,την τραβαει κοντα της και της λεει κλαιγοντας <ευχαριστω Ρ...,τωρα συνειδητοποιησα οτι δεν αγαπησα κανενα απο τα 4παιδια μου.Θελω να σας αγαπησω τωρα.Σ αγαπω Ρ...>Απο κεινη την μερα η μητερα της Ρ...,παει καλυτερα.Ξαναβρηκε τη μνημη της και ειναι καλυτερα απο τους υπολοιπους οικοτροφους.Ειναι η μονη που παρουσιασε τοσο ευνοικη εξελιξη....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ : Η ΑΓΑΠΗ.
Το μεγαλυτερο το πιο αποτελεσματικο και αληθινο φαρμακο....Η ΑΓΑΠΗ.

Να θυμαστε οι μονες αληθινες αναγκες ειναι οι ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ.
Βρειτε χρονο να ειστε διαθεσιμοι.....

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙΤΕ....!!!!! και θα εχεται ευτυχια στην ψυχη.....
Αγαπω σημαινει ανταποκρινομαι,σεβομαι,και προσεχω τον τροπο με τον οποιο φερομαι στον αλλο.

[κομματια παρμενα απο το βιβλιο Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ,απο την Isabelle Filliozat]

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ..!!!