Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τα μαγικά κουτιά k Το δικο σας μαγικο κουτι..


Η αναγραφή μιας ευχής σε ένα κομμάτι χαρτί, πανί ή οπουδήποτε αλλού είναι μια τακτική που μοιράζονται πολλές κουλτούρες. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται η γραμμένη ευχή δεν είναι μία: μπορεί να αναρτηθεί ή να φυλαχτεί κάπου. Μπορεί να καεί ή να πεταχτεί στο ρεύμα ενός ποταμού.
Σε κάθε περίπτωση, ο σκοπός είναι κοινός: να σταλεί ένα είδος μηνύματος στις δυνάμεις που θα πραγματοποιήσουν την επιθυμία, να εκφραστεί αυτό το αίτημα πιο συγκεκριμένα στον κόσμο της ύλης.
Ένας τρόπος είναι με τα «κουτιά των ευχών», που υπάρχουν σε διάφορα μέρη της γης, από τη Χαβάη μέχρι την Κίνα. Τα σχήματα και τα μεγέθη τους ποικίλλουν. Μολονότι θα βρείτε απομιμήσεις των παραδοσιακών στο εμπόριο (κυρίως μέσω Internet), τίποτα δεν σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μικρό κουτί με σχισμή, τύπου κουμπαρά, ή ένα μικρό γραμματοκιβώτιο, κάποιο ξύλινο που κλείνει ή ένα πήλινο ή κεραμικό σκεύος με σκέπασμα. Ακόμα και μια κοσμηματοθήκη ή ένα οποιοδήποτε κουτί-οικογενειακό κειμήλιο, όπως εκείνο μέσα στο οποίο η γιαγιά σας φύλαγε τις ερωτικές επιστολές και τα ενθύμιά της, σας κάνει.
Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι  δεν πρέπει να απομακρυνθείτε από το βασίλειο του ρεαλισμού. Ακόμα και με το πιο θαυμαστό κουτί του κόσμου, μολονότι η δύναμη μιας ευχής μπορεί να αρχίσει να ενεργεί στον κόσμο της πραγμάτωσης ακόμα και ένα 24ωρο από τη στιγμή που θα τη γράψετε και θα τη βάλετε σ' αυτό, το σοφό απόφθεγμα «συν Αθηνά και χείρα κίνει» είναι απαραίτητο να γίνει μότο σας. Βάλτε λοιπόν ακόμα περισσότερη προσπάθεια στις ενέργειές σας στο υλικό πεδίο και μετά τη γραπτή διατύπωση της ευχής σας υιοθετήστε μεγαλύτερο ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, μην επαναπαυτείτε.
...........Το δικό σας μαγικό κουτί ...................
Ξεκινήστε διευκρινίζοντας τι είναι αυτό που θέλετε. Μπορεί να πρόκειται για την πρόσληψή σας σε ένα καλό πόστο, την εξέλιξη μιας γνωριμίας, την ευτυχή έκβαση σε κάποιο νομικό ή οικονομικό θέμα. Βάλτε μόνο μία ευχή (τη φορά), διατυπώνοντάς τη με σαφήνεια και ζητώντας, βέβαια, κάτι εφικτό.

 Οι ευχές πρέπει να είναι θετικές και να αποκλείουν το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε άλλον. Κανείς δεν πρέπει να τις διαβάσει αφότου μπουν στο κουτί.

 Βάλτε το χαρτί με την ευχή στο κουτί, λέγοντάς τη δυνατά και γρήγορα τρεις φορές, χωρίς να σας ακούν άλλοι. Αφού κλείσετε το κουτί, σπρώξτε τη σκέψη της ευχής στο βάθος του νου σας και εστιάστε τις προσπάθειές σας σε πρακτικά βήματα για να επιτύχετε αυτό που ονειρεύεστε.

Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο το πολύ μία φορά το μήνα και στις επόμενες εβδομάδες επιδιώξτε να προσφέρετε σε κάποιον που δεν σας έχει φερθεί και τόσο καλά στο παρελθόν. Τον επόμενο μήνα μπορείτε να βάλετε άλλη μία ευχή στο κουτί, σχετική με την προηγούμενη ή όχι.
Όταν το κουτί γεμίσει, δέστε τα χαρτάκια με τις ευχές με μια κόκκινη κλωστή, κάντε τρεις κόμπους, κάψτε τα και θάψτε τις στάχτες κάτω από ένα καρποφόρο δέντρο.
 Η καύση των ευχών είναι ένας παραδοσιακός τρόπος για να απελευθερώσετε την ενέργειά τους στο σύμπαν. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση που ενεργοποιεί τις δικές σας δυνάμεις, ώστε ό,τι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί. Με τα κουτιά των ευχών σχηματοποιούνται συμβολικά οι επιθυμίες μας και ο χειρισμός τους γίνεται έτσι πιο άμεσος.

Αφήνοντας τις ευχές σας σε ένα κουτί χωρίς να τις ξαναδιαβάζετε, δημιουργείτε «χώρο» στον ασυνείδητο νου σας για να επινοήσει τρόπους ώστε να τις κάνει να «κινηθούν». Έπειτα, όταν απελευθερώνετε τις ευχές καίγοντάς τες, συμβολικά παράγετε αρκετή ενέργεια για να τις ενεργοποιήσετε και να αποδώσουν καρπούς. Σας φαίνεται περίεργο; Δοκιμάστε το!
............



πηγη:http://aoratos-naos.mylivepage.com/wiki/1290/822_%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF_%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82._







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ..!!!